top of page
DARJA REVEN (32).jpg

Fizioterapija Reven je zasebna fizioterapija, ki je bila ustanovljena leta 2006. Strokovni in celostni pristop do klienta so naše značilnosti. V Centru zdravja vas pričakuje strokovno usposobljena ekipa strokovnjakov, ki vam bodo pomagali pri premagovanju zdravstvenih težav. Odlikujejo nas strokovnost, predanost klientom ter sodobna opremljenost. Naša področja dela so protibolečinske terapije, rehabilitacija po poškodbah in operacijah, skupinske in individualne vadbe, promocija zdravja ...Center zdravja predstavlja idejni vodja in ustanoviteljica Darja Reven s svojo ekipo. Darja Reven je višja fizioterapevtka, Cyriax inštruktorica, certificirana Bownova terapevtka, Tui-na terapevtka – TKM (tradicionalna kitajska medicina), inštruktorica metode TRE, raziskovalka uravnotežene prehrane, promotor zdravja, predavateljica na kongresih. Je terapevtka z dolgoletnimi izkušnjami dela z ljudmi in za ljudi, ki je v svojem centru strokovno znanje konvencionalnih zdravstvenih ved nadgradila z alternativnimi pristopi k zdravljenju in tako povezuje svoje znanje, stroko in izkušnje. Motivirale so jo lastne življenjske izkušnje in zgodbe ljudi ter želja svojim klientom pomagati najti telesno-fizično, čustveno in duhovno ravnovesje.


Njena poklicna pot se je začela leta 1991 na URI Soča, nadaljevala je v Cirius Kamnik, kjer je delala z mladostniki s posebnimi potrebami. Nazadnje je pridobili izkušnje tudi v ambulantni fizioterapiji ZD Kamnik. Želja po odkrivanju in razumevanju celovitosti človeka jo je gnala dalje, iskala in osvajala je nova znanja. Center zdravja je odraz njene želje in njenega načina dela pomoči sebi in drugim.


»Moj pristop k zdravljenju je celosten in individualen. S terapijami želim pomagati pri izboljšanju stanja bolezni ter lajšanju težav. Za čim boljši izkoristek posameznega terapevtskega vira predhodno  upoštevam rezultate, ki sem jih dobila iz pogovora, opazovanja in testiranja. Tako lahko določen terapevtski tretma usmerim bolj ciljno, neposredno na izvor bolečine ter tako dosežem boljše učinke in krajši čas okrevanja. Fizioterapija je opremljena z najsodobnejšimi aparati in opremo priznanih proizvajalcev. V novi fizioterapiji  boste deležni terapij, katere vam bodo pomagale pri odpravljanju in lajšanju bolečin, ki so posledica vsakovrstnih poškodb, degenerativnih obolenj, športnih poškodb in težav, ki nastanejo zaradi dolgotrajnih obremenitev.«

Ekipa

DARJA REVEN (29).jpg

Darja Reven

univ. org. dela, viš. fiziot.

Cyriax terapevt, Bownov terapevt, TRE inštruktor

DARJA REVEN (88).jpg

Nika Kovač

dipl. fizioterapevtka, 

Bownov terapevt

  

Brigita Zakotnik

dipl. fizioterapevtka

Brigita1.jpg
Solid_grey.svg.png

Urška Štebe

Študentka fizioterapije

bottom of page