top of page
DARJA REVEN (32).webp

Fizioterapija Reven je zasebna fizioterapija, ki je bila ustanovljena leta 2006. Strokovni in celostni pristop do klienta so naše značilnosti. V Centru zdravja vas pričakuje strokovno usposobljena ekipa strokovnjakov, ki vam bodo pomagali pri premagovanju zdravstvenih težav. Odlikujejo nas strokovnost, predanost klientom ter sodobna opremljenost. Naša področja dela so protibolečinske terapije, rehabilitacija po poškodbah in operacijah, skupinske in individualne vadbe, promocija zdravja ...

DARJA REVEN (29).webp

Darja Reven

univ. org. dela, viš. fiziot.

Cyriax terapevt, Bownov terapevt, TRE inštruktor

Njena poklicna pot se je začela leta 1991 na URI Soča, nadaljevala je v Cirius Kamnik, kjer je delala z mladostniki s posebnimi potrebami. Nazadnje je pridobila izkušnje tudi v ambulantni fizioterapiji ZD Kamnik. Želja po odkrivanju in razumevanju celovitosti človeka jo je gnala dalje, iskala in osvajala je nova znanja. Center zdravja je odraz njene želje in njenega načina dela pomoči sebi in drugim.

 

»Moj pristop k zdravljenju je celosten in individualen. S terapijami želim pomagati pri izboljšanju stanja bolezni ter lajšanju težav. Za čim boljši izkoristek posameznega terapevtskega vira predhodno  upoštevam rezultate, ki sem jih dobila iz pogovora, opazovanja in testiranja. Tako lahko določen terapevtski tretma usmerim bolj ciljno, neposredno na izvor bolečine ter tako dosežem boljše učinke in krajši čas okrevanja. Fizioterapija je opremljena z najsodobnejšimi aparati in opremo priznanih proizvajalcev. V novi fizioterapiji  boste deležni terapij, katere vam bodo pomagale pri odpravljanju in lajšanju bolečin, ki so posledica vsakovrstnih poškodb, degenerativnih obolenj, športnih poškodb in težav, ki nastanejo zaradi dolgotrajnih obremenitev.«

DARJA REVEN (88).webp

Nika Kovač

dipl. fizioterapevtka, Bownov terapevt

taja.jpg

Taja Pipan

študentka 3. letnika fizioterapije

Taja je študentka 3. letnika fizioterapije na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani. Do izbranega študija je tudi njo pripeljala športna kariera, saj se je morala že kot mlada športnica spoprijeti s kar nekaj resnimi poškodbami. Zelo pogosto je morala obiskovati fizioterapijo in tako jena lastni koži izkusila, kako pomembno je imeti dobrega terapevta. Trenutno se ukvarja s športno in klasično masažo, kinesiotapingom, bandaziranjem in ERGON IASTM tehniko, hkrati pa tudi svetuje in pomaga mladim športnikom pri preprečevanju in rehabilitaciji športnih poškodb. V okviru študija je veliko klinične prakse prejela v UKC Ljubljana ter v URI Soča, kot študentka pa je pol leta nabirala izkušnje tudi v DSO Cerklje na Gorenjskem. "Moja glavna želja je, da bi lahko pomagala ljudem, tako kot so drugi fizioterapevti takrat pomagali meni."

20240313_211244_edited.jpg

Aleš Zadrgal

dipl. kineziolog
študent 3. letnika fizioterapije

Moje ime je Aleš Zadrgal, star sem 27 let in prihajam z Most pri Komendi. Ukvarjam se z osebnim trenerstvom in kondicijsko pripravo športnikov, kar pa je bilo vodilo, da sem se odločil za študij fizioterapije, kar mi daje odlične pogoje za pridobavanje novega znanja, predvsem iz zdravljenja različnih mišičnoskeletnih patologij, le to pa aktivno apliciram na svojih pacientih ter strankah. Trenutno sem študent 3. Letnika, najbolj pa me zanima področje manualne terapije.

profile.jpg

Miriam Rot

certificirana učiteljica Joge

Sem certificirana učiteljica Joge, registrirana pri Joga Združenju Slovenija, z opravljenim osnovnim in naprednim tečajem (RJU 300 in RJU600). Kot učiteljica joge čutim, da je moje poslanstvo v ljudeh vzbuditi zavedanje telesnih občutkov, prisotnosti v trenutku in jim preko giba, diha in meditacij ponuditi opolnomočenje in zavedanje lastnega žara.

Center zdravja predstavlja idejni vodja in ustanoviteljica Darja Reven s svojo ekipo. Darja Reven je višja fizioterapevtka, Cyriax inštruktorica, certificirana Bownova terapevtka, Tui-na terapevtka – TKM (tradicionalna kitajska medicina), inštruktorica metode TRE, raziskovalka uravnotežene prehrane, promotor zdravja, predavateljica na kongresih. Je terapevtka z dolgoletnimi izkušnjami dela z ljudmi in za ljudi, ki je v svojem centru strokovno znanje konvencionalnih zdravstvenih ved nadgradila z alternativnimi pristopi k zdravljenju in tako povezuje svoje znanje, stroko in izkušnje. Motivirale so jo lastne življenjske izkušnje in zgodbe ljudi ter želja svojim klientom pomagati najti telesno-fizično, čustveno in duhovno ravnovesje.

Maša Marinšek

dipl. fizioterapevtka

dipl. kineziologinja

vodja fizioterapije in koncesijske ambulante

Maša se že od otroštva aktivno ukvarja s športom. Trenirala je moderne tekmovalne plese in klasičen balet ter dosegala vrhunske rezultate na mednarodni ravni. Ljubezen do športa jo je pripeljala do študija kineziologije, ki ga je uspešno zaključila, v zadnjem letniku študija pa se je odločila za vzporedni vpis študija fizioterapije. Že v času študijskih let je nabirala delovne izkušnje v domu za starejše občane ter kasneje v ortopedskem centru Artros Reha d.o.o. Sodelovala je tudi s Teniško zvezo Slovenije, kjer je opravljala delo športnega fizioterapevta na članskih državnih tekmovanjih. Po končanem pripravništvu, ki ga je opravila v splošni bolnišnici, jo je pot vodila v tujino in sicer v Avstrijo, kjer je bila eno leto zaposlena na Inštitutu za fizioterapijo. Po vrnitvi v domovino se je odločila za zasebno pot in sodelovanje s Fizioterapijo Reven, kjer vodi koncesijsko ambulanto in opravlja samoplačniške storitve, ki vključujejo fizioterapijo ter individualne in skupinske treninge. S področja fizioterapije jo najbolj zanima manualna terapija, zato se redno dodatno izobražuje. Trenutno opravlja diplomo ortopedske manualne medicine ETGOM Cyriax, med drugim pa je opravila tečaje športne in klasične masaže, kineziotapinga, bandažiranja ter ERGON IASTM tehnike. Njen cilj je še naprej pridobivati dragocene izkušnje in znanja ter v čim večji meri pomagati ljudem.

bottom of page