Pharmacist helping elderly woman

FIZIOTERAPIJA ZA NEPOKRETNE IN ONEMOGLE

Rehabilitacija na domu je ciljno usmerjena in velikokrat stremi k zmožnosti opravljanja določenih funkcij iz vsakodnevnega življenja ter k privajanju na življenje z omejitvami v domačem okolju. Poleg tega se celotna rehabilitacija izvaja v istem okolju, zaradi česar fizioterapevt vanjo lažje vključi domače – družino ter lažje sestavi, oziroma predpiše program vadbe za čas med obiski, ko ga ne bo ob pacientu. 

Physical Therapy Session

ZGODNJA REHABILITACIJA IN KINEZIOTERAPIJA

Cilj zgodnje rehabilitacije je izboljšanje zmanjšanih telesnih funkcij ter preprečevanje nadaljnjih okvar in zapletov. S smernicami kinezioterapije, katere osnovno vodilo je gibanje, dosegamo ponovno vzpostavitev mišičnih funkcij, povečanje gibljivosti sklepov in lajšanje bolečin. Cilj kinezioterapije je doseganje optimalnega izvajanja vsakodnevnih aktivnosti in večje samostojnosti. 

Senior Therapy

INDIVIDUALNA VADBA

NA DOMU

Vadba na domu je primerna predvsem za tiste, ki zaradi omejitev ne zmorejo v našo ambulanto ali pa si želijo povsem prilagojenega domačega programa vadbe. V domačem okolju vas tako naučimo vaj, ki so namenjene krepitvi mišic, izboljšanju kardiovaskularnega in respiratornega sistema, gibljivosti, vzdržljivosti in ravnotežju.

Fizioterapija

na domu